Illustratie van:

Porsche Standard - Vullen hef

Weet iemand hoe vol ik het hefressevoir moet gooien?
Zit dacht ik geen peilstok voor.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Porschestandard: Als dit een apart reservoir is (dus niet samen met versnellingsbak/differentieel) dan maakt het niet zoveel uit hoeveel er in gedaan wordt.
Er zou om het minimumpeil aan te geven misschien ergens een kijkglaasje kunnen zitten of een niveauplug. ( Laatste is vaak een boutje met vierkante kop).
porschestandard
De stop zit niet samen met versnellingsbak maar hij zit achter het zitje op de achterbrug en zit geen kijkglaasje of peilstok.
Wimsumar
Beste Porschestandard: Ga naar de Porsche-webste en klik door naar de "Kundendienst" en op deze pagina het "Technise-daten-pdf" downloaden.
Op bladzijde 44 staat een tabel met de inhoudgegevens van de diverse oliereservoirs.
( 4,6 liter voor hef (kraftheber) van de Standard. Bij opmerkingen staat iets als maximum peil is de onderkant van de vulopening).

Porsche: porsche-tractoren.nl/home/1/
porschestandard
Ik kan niet zo goed duits dus snap niet zoveel van die pdf
DieselKe
De vulstop zit achteraan op de hefinrichting. Volkappen met hydrauliekolie tot onderaan de schroefdraad van de vulplug. Ontluchten en daarna terug bijvullen tot dit peil. Inderdaad een kleine 5 l inhoud.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Standard ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1