Illustratie van:

Fordson Super Major - Genoeg pk voor kleine balenpers

Hallo tf'ers
We hebben onlang een kleine balenpers aangeschaft en zouden graag weten of de fordson super major 4cylinder genoeg vermogen heeft om deze te doen werken met evt een balenwagen achter de pers aan
Het gaat om een new holland hayliner 378
MVG jelle

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
Moet hij wel kunnen doen, mijn zwager perst met een ihc 533 voor een 378
+1
jammermaarhelaas
Misschien overbodig om te zeggen, maar een Major heeft zijn 540 op de pto al bij 1200 motortoeren. Kan hij het werk wel om doen, alleen meer toeren geven zal niet goed zijn voor de pers.
jammermaarhelaas
Of de Super Major zijn 540 pto ook bij 1200 motortoeren heeft, of bij een iets hoger toerental weet ik niet, maar het blijft een aandachtspunt. De Nebraska test die ik gezien heb doet denken aan 540 pto bij 1475 motor toeren, maar dat staat er niet direct (540 pto is getest bij dat toerental).
+2
jeet
Dat gaat prima zelfs met de diesel major 42 pk op 1200 toeren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!