Fendt 409 - hectare teller.

,

ik was laats aan het schudden en ik wou wel eens ongeveer weten hoeveel hectare ik een uur deed.
dus toen ging ik naar de hectare teller in het vario schermpje, werkbreedte instellen en drukte op start maar alleen de tijd ging lopen en verder niks(bleef op 0.000 staan)en even later was ik met de 714 aan het harken deed ik precies het zelfde en die deed het wel goed.

waarom doet die van de 409 niet en die van de 714 wel??

mvg,
beertender

Reacties

gekvanfendt
Dat verhaal had ik ook eens keer.. bij 2 fendts van ons allebei 412... maar zou ik ook wel eens willen weten hoe je dat nou kunt veranderen?
loarboer
Dat hebben wij precies het zelde met de fendt 411
Fendt412vip
Volgens mij moet je ook instellen wanneer de teller start. Je kan bijvoorbeeld instellen dat hij gaat tellen als je de hef laat zakken of als je de aftakas aan zet. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.
beertender
@Fendt412vip

nee daar heeft het niet mee te maken heb ik al geprobeert.
fendt-412
Moet je even op het menu waar de 4 tellers staan naar opties gaan, F1. Daar kun je kiezen wanneer je optelt, aftelt of helemaal niet telt.
Dan kun je ook nog instellen of je op radar meet of gewoon op de wielen, staan een soort golven bij de km teller. Moet een kruisje doorstaan denk ik, zijn niet veel trekkers die er radar op hebben zitten. Als het aan staat krijgt de computer geen signaal, anders gewoon op een paar knoppen drukken totdat er wat begint te lopen, ben er ook wel eens mee aan het prutsen geweest. Kan weinig mis gaan 😛
Fendttrisixfan
@fendt-412

Quote:
Dan kun je ook nog instellen of je op radar meet of gewoon op de wielen, staan een soort golven bij de km teller. Moet een kruisje doorstaan denk ik, zijn niet veel trekkers die er radar op hebben zitten

denk ook dat het dit is, hebben we zelf ook nog gehad
beertender
Oke ik zal een poging wagen.
bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 409 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!