New Holland balen pers

Wij zijn op zoek naar een andere balen pers nu lijkt ons een new holland 276 of 376 pers ons nog wel wat. Zijn dat goede persen en wat is het verschil van een 276 en 376?

Deel dit topic

Reacties

fiatnhpower
Wij hebben 376, is een zeer goede pers maar als u een nieuwe zoekt zou ik gaan voor een 386, is ongeveer dezelfde pers maar heeft meer capaciteit!
NHtvt135
Even info aanvragen bij de dealer dan speel je op zeker.
Ernst-Jan
Een nieuwe is de BC5000 serie @fiatnhpower
goeiedag eem
Wij hebben een 377 is de opvolger van de 376, als ik voor een zou gaan is het een 376 maar een van de laatste types met verstelbare strokleppen aan de buitenkant achter in het perskanaal, of een 377,378. 276 heeft een smallere pickup /- 145cm een 376/377 een van 165cm en de 378 heeft een pickup van 185cm en hebben een pak formaat van 36x46cm. Persoonlijk zou ik niet voor een 286/386 gaan, ze hebben wel wat meer capaciteit maar hebben een pakkenformaat van 45x46 cm en dan pers je dus wat minder pakken als je ze op de normale lengte laat staan, maar het is maar net wat je zelf wil. We hebben ook nog een kola rivale 3 pers en die heeft ook een pakkenformaat van 45x46, persoonlijk hebben we liever de 36x46 pakformaat, is wat mooier te hanteren.
En of het goed persen zijn tja dat ligt gewoon aan het onderhoud wat hij gehad heeft en hoe de vorige eigenaar ermee omgesprongen is, maar we hebben er totaal geen problemen mee, en gewoon normaal onderhoud zoals iedere pers dat nodig heeft
fiat 666
Dat zijn de beste presn ooit gemaakt ,nooit hebn wij open balen ,kijk es op mijn profiel zie je een foto van onze pres en filmpje , een 278 hayliner ! de gele mag je niet kopen da was minder
remcotrekker
@fiat 666 het gaat hier wel om een kleine baaltjes pers:P
CaseCS130
Prima persen op zich. 376 is een slag jonger met wat meer capaciteit. Van beide type persen beginnen de onderdelen wel schaars te worden, dat is zeker iets om rekening mee te houden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3