Iseki TX 1300 - Toerenteller en oliedruksensor erop maken

Ik heb sinds kort een Iseki tx1300 met het type ke75 motor die momenteel uit elkaar ligt om omgebouwd te worden naar een mini MF 100 serie anders past hij natuurlijk niet in de verzameling.

Nu mist de sensor voor de oliedruk en ik kan eigenlijk niet goed vinden waar deze sensor moet zitten, vlak bij de startmotor is er wel een bout in het blok gedraaid dus ik dacht dat hier de sensor in zou moeten maar ik weet dit niet zeker.

tevens (als het mogelijk is) wil ik er graag een toerenteller op bouwen maar er zit standaard geen toerenteller op. nu kom ik op internet wel toerenteller kabels tegen die zouden moeten passen op een iseki tx 1300/1500. ik zou zeggen dat deze kabel aan te sluiten is op de nokkenas maar ik kan geen aansluiting vinden waar de kabel op aangesloten zou kunnen worden.

misschien dat iemand van jullie mij verder kan helpen? Alvast bedankt!

Deel dit topic

MASSEY-MOOI
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1300 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!