Ervaring histoparts onderdelen.

Hallo

De toerenteller van mijn inter 423 is overleden. Nu zag ik bij histoparts imitatie van de originele ihc teller. Hoe is de kwaliteit van de producten van histoparts? Snap dat die klok geen 10 jaar loopt ik gebruik de trekker Max 100 uur per jaar hoor graag wat jullie ervaringen zijn

Groetjes
Inter644fan

Reacties

+3
jannie2001
Zelfde als van oldtractorparts of dergelijke. histoparts wordt vaak afgekraakt en bestellen elders precies het zelfde
basia
Heb wel eens temperatuur metertjes besteld bij histoparts en Delegro ; die van Delegro waren toch zichtbaar degelijker .
Maar dat hoeft voor deze teller niet zo te zijn
+1
Freggel
Ik heb voor mijn Nuffield een toerenteller en kabel gekocht via hen. De toerenteller ziet er vrijwel identiek uit als een originele Smiths (er staat ook "Smiths" op, maar ik ben vrijwel zeker dat het een replica is) Lijkt goed te werken, maar na stilleggen van de motor blijft de wijzer op 400 toeren staan tot ik eens op het glas tik. Een vrij goede replica dus. De kabel was iets raars mee, een slechte replica, veel dunner dan de originele, de moeren hadden andere schroefdraad dan de originele dus paste niet. Via een Engelse handelaar die specialiseert in Nuffield,Leyland en Marshall aan een nieuwe kunnen komen die identiek is aan de originele.
Ik heb ook een oliefilter bij hen gekocht en dat was dan weer identiek aan degene die de Engelse shop levert en ook de verlichting die ze leveren voor mijn model lijkt origineel te zijn. Conclusie: ze verkopen goed origineel materiaal maar ook slechte replicas. En helaas staat het niet altijd vermeld wanneer iets een replica betreft.
flip1150
Ooit iets besteld. Wat weet ik niet meer maar weet wel dat datgene wat ik besteld heb netjes werd afgeleverd. Voor alles wat op internet te koop is geld vaak, dat als iets te mooi is om waar te zijn het vaak ook zo is. Wat ik bedoel is dat er altijd een prijs kwaliteit verhouding is.
manus
Ik heb goede ervaringen met Histoparts alles wordt netjes afgeleverd.
Had een uitlaat gekocht die naar 10 uur afbrak kreeg gelijk een nieuw toegestuurd en deze zit er nog steeds op 200 uur verder.
+2
1046
Ik heb geen goede ervaringen met histoparts. Ga er ook nooit weer heen . Haal gewoon de onderdelen bij dealer. Misschien iets duurder.maar service telt mee bij mij
Fast Eddy
Zo`n imitatie teller kan best voor hobbymatig gebruik. Zelf ook gedaan met mijn 744 die was €150,-. En dat terwijl ze bij de dealer het dubbele of meer voor een nieuwe vragen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!