Iseki TX 1510 - welke wentelploeg moet ik nemen voor de iseki 1510

Heeft iemand een goed antwoord voor mij

Deel dit topic

riepie5

Reacties

roscho
Ik zou denken aan een klein 1-schaar wentelploegje. Dat moet wel speciaal geschikt zijn voor minitrekkers. Ik heb zelf ooit een kantelploegje smaller gemaakt, dat was geen succes. Hij bleek steeds door dezelfde ploegvoor te ploegen, die op het laatst zo diep was dat het Hinomotooootje dreigde om te vallen.
Stel je trouwens geen heel mooi ploegwerk voor met zo'n kleine eenschaar. Het is moeilijk om de ploegvoor recht te houden en vaak is het ploegwerk wat ongelijk omdat de diepte niet goed te regelen is. Maar met een goede cultivator is alles vlot te verbergen en is er toch een mooi zaaibed te maken.
riepie5
Ik heb jarenlang verschillende landbouw machines gemaakt bij rumptstad (waren wel grote)ha ha dus af te stellen moet wel mogelijk zijn lijkt me. het moet goed op de zool glijden anders blijft de schaar de diepte in gaan he
roscho
@riepie5 Je zit met het probleem dat een miniploeg heel kort is en daardoor omhoog wil als er weerstand komt. En dat gebeurt soms zo maar omdat zo'n ploegje ook nog eens licht is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!