Mc-Cormick 432 - nog iets waard?

Ik heb een Mc Cormick 432 van mijn vader. Ik kan hem niet gebruiken, dus wil hem graag verkopen maar heb geen idee wat ik er voor kan vragen. Hij staat al een tijdje stil (wel onder een afdak) en volgens mij doet hij het niet. Ook geen idee van wel jaar hij is.
Jolande

Reacties

wolseley
Foto van dan?
Fendttrisixfan
Bij 1000€ houd het wel op meestal
deutz110
Als hij rijd en niet veel aan mankeert en de plaat werk is niet rot dan ken je er rond de 1000 euro voor vragen en als dat niet zo is word het gouw minder
tractorliefhebber
Kun je wat foto's maken misschien.
chiel-fendt 936
Probeer eens met startkabels te starten of acculader eraan
tractortje
@chiel-fendt 936

in gang trekken zet hem in zen tweede ofzo andere trekker aaan en trekken maar loopt hij zo
AW217
Zo'n trekker moet je voorgloeien. Werkt aanslepen dan wel??
IHC-power
Aanslepen zonder gloeien gaat, maar zal langer duren dan met gloeien. Dus het beste is van tijdens het aanslepen te gloeien. En ik zou trouwens een hogere versnelling pakken dan zijn tweede..
John Deere6410
Hallo Jolande

Ik zocht al heel lang een D432
Reden: Opa ook altijd eentje gehad staat nu in schuur van oom die er niets mee doet vindt ik jammer en nee hij wil hem niet verkopen dus wil ik nu een gelijke D432

nu was mijn vraag of u mij kon contacteren over deze Mccormick D432

zou u heel dankbaar zijn

alvast bedankt

Dennis
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 432 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!