Fiat 411R - vraagprijs Fiat 411r

Hallo, iemand die weet wat ongeveer een fiat 411r waard is als hij volledig gerestaureerd is? en heeft iemand een linkje naar een goed werkplaats handboek en een onderdelen lijst? alvast bedankt
jens-vandervelpen

Reacties

Ron van Keulen
Hoi Jens,

Het is helaas wat de liefhebber er voor geeft. Ik heb prijzen gezien tussen de 3000 en 5500 euro. Of dat er voor gegeven is weet ik niet. Ik weet wel dat ze niet veel beschikbaar komen, vandaar dat ik die van mij zelf uit Italië hebt gehaald.
Ik ben er nu eentje aan het restaureren dan weet ik ongeveer hoeveel ik er aan uit kan geven. zodat als ik hem zou verkopen geen verlies maak.
desleutelaar
Je weet nooit van tevoren wat je tegen gaat komen bij een restauratie. Die van mij was eigenlijk te slecht om te restaureren, maar dat is juist de uitdaging. Je steekt er snel meer geld in dan je had gepland, maar de vraag is of dat erg is. Ga je restaureren voor het geld of omdat je opknappen leuk vind en graag eer van je werk hebt? Ik schat dat de prijzen die Ron aangeeft heel aardig kloppen, originaliteit is soms ook belangrijk, hoeveel is er al versleuteld aan je 411R?

Je gevraagde linkje: manualzz.com/doc/4136459/…
@desleutelaar qwa onderstel (motor,achteras...) is hij is goede staat, bijna geen olie verlies en geen carterdruk. qwa plaatwerk en elektriciteit is hij wel vrij slecht (spadborden zijn er het ergste aan toe). ik doe het vooral voor de hobby en als hij klaar is zowat showtjes afrijden.
fiatfan
@desleutelaar hej Niek. de 411 alweer in elkaar
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!