Gezocht: Gezocht: stuurdop van Same Minitauro 50

Ik ben op zoek naar een stuurdop voor een Same Minitauro 50.
Wie kan mij hieraan helpen.
Dick
Dick van Driel

Reacties

wim-same
Ik zal eens informeren of iemand er een mal van kan maken en dan na maken. Jij moet ook nog de grote stuurdop hebben zag ik op een foto op facebook.
Dick van Driel
@wim-same klopt Wim, ik heb bij Herman van der Helm en bij Joop al geïnformeerd maar het gaat niet meevallen zeiden ze. Mijn ervaring is dat je stuur en kolom er niet van opknappen als er steeds water in staat.
wim-same
@Dick van Driel Nee klopt, Je krijgt je stuur er nooit meer zonder schade van af als de spiebanen verroest zijn. Maar een stuurdop erop is toch al veel mooier. Ik heb ze nog wel, maar dan moeten ze na gemaakt worden.
Dick van Driel
@wim-same heb jij er weleens een nagemaakt? En zou dat van polyester kunnen?
wim-same
@Dick van Driel Nee, niet van polyester, maar andere kunststof.
Dick van Driel
@wim-same klopt Wim, ik heb bij Herman van der Helm en bij Joop al geïnformeerd maar het gast niet meevallen zeiden ze. Mijn ervaring is dat je stuur en kolom er niet van opknappen als er steeds water in staat.
wim-same
Herman informeerd bij mij ook regelmatig naar oude onderdelen .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!