Illustratie van:

Renault Super 3D - maaien

Beste Super 3D kenners,
Ik moet een aantal percelen gaan maaien en vraag me af welke maaier geschikt is voor deze trekker (pz 135 ??) iemand ervaaring, ik hoor het graag.
Vriendelijke groet,
Ad

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Net Anders: Ja, een P.Z.-1,35 zal wel gaan. Maar vlot werken zal met de 24 p.k. Renault Super 3-D niet lukken.
Joop3
Hallo Net. Broer van Hans? 😃 Sorry, die was te makkelijk....
Men zegt dat een PZ 165 makkelijker trekt als een 135, omdat deze het gemaaide gewas makkelijker kwijt kan. Bij een 135 hoopt het eerder op tussen de trommels.
dennis fordson
Wij hebben een krone maaier 165cm maar de ford 2000 is net sterk genoeg minder pk moet ook echt niet.
weurding
Een 3d heeft toch een mwm motor? dan ben ik er niet zo bang voor, mits gezond moet het geen probleem zijn, die indenor dieseltjes en renault's eigen motorengamma zou ik er niet aan wagen 😉
old man jose
Een schijven maaier van Vicon.
Kan deze makkelijk hanteren. Deze zijn heel laag van eigen gewicht en bij een iets hoger dan gemiddeld toerental gaat dit geweldig maaien. En heb je ook geen last met de hef.
Wimsumar
Beste Old man Jose:

Quote:
Een schijven maaier

Ja, daar zat ik ook aan te denken alleen vermoed ik dat de maaier nog aangeschaft moet worden en schijvenmaaiers (werkbreedte 1,65 m. ) worden er minder aangeboden dan een P.Z.-1,35 trommelmaaier.

Ik ben met je eens dat het een mooie combinatie zou zijn.
Ter vergelijking, hier een foto van een M.F.-35 (+/_ 35 p.k.) met een 2-meter Krone schijvenmaaier.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Super 3D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5