Deutz D40 - elektrisch schema Deutz D40.2

Beste Deutz fans,
Ik heb deze week een D40.2 gekocht, deze is gedeeltelijk gerestaureerd, alleen de bekabeling moet nog worden aangesloten.
Zijn deze kabelbomen compleet te koop of moet ik die zelf gaan samenstellen?
Zijn er duidelijke elektrische schema's van de electra van de D40.2 en waar kan ik die vinden?

Hoor heel graag jullie reactie
jasper-thomassen

Reacties

Deutz fan1
Hoi Jasper
Klopt het dat je deze op marktplaats heb gekocht van Rick want ik was namelijk aan het twijfelen om die trekker ook te kopen 😀
Deutz fan1
Maar als ik jou was zou ik een d40.2 onderdelen boekje zien te vinden daar staan alle technische tekeningen in of ga naar een dicht bijzijnde Deutz dealer zijn kunnen je wel verder helpen denk ik en mischien dat ze die kabelboom wel maken of dat ze zo een boekje weten uit te halen maar een kabel boom laten maken is wel duur hoor kan je beter zelf doen
jasper-thomassen
Beste Deutz fan1,
Ik heb inderdaad de d40.2 van Rik gekocht op marktplaats, zit nog wel wat werk aan maar dan wordt het volgens mij een hele leuke trekker. Ik zal eens bij een dealer langsgaan, misschien kunnen zij mij wel verder helpen.
dank je voor je reactie
MulderDeutz1
Via ebay in Duitsland zijn er complete kabelbomen te koop. Deze zijn echter best wel duur. Je kunt het prima zelf als je een beetje verstand van stroom hebt en er zin in hebt. Ik heb het voor mijn 3006 ook zelf gedaan en dat viel me niet tegen.

tractorfan.nl/doc/95/ Achterin dit boek zit een schema voor de 06 serie, jou trekker is iets anders maar de strekking van het stroomschema is wel gelijk.

Op de meeste elektracomponenten, zoals de lampen, staan codes. Deze trek je gewoon door naar het andere component met de code. Wel zorgen dat de toevoer van de stroom via de zekering loopt. Codes staan hier overzichterlijk: mvwautotechniek.nl/klemcoderingen/
twand2505
Er staat een mooie op google die voor 85% klopt images.app.goo.gl/ssbQZW8WoLrWCW3i9/
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!