Illustratie van:

John Deere 4240 - onderdelen

Hoi, Ik ga zamen met een Vreind een John deere 4240 kopen voor trekker trek die trekker heft standard 140 pk ongeveer en dan willen we die ombouwen met dat die rond 800 tot 1000 pk krijgt op de zelfte motor zow we met de ande trekkers mee kan volgen met Trekkertrek, maar hebben julie par mooie sites waar je onderdelen zow als intercoler en turbo's kan kopen en dat zort spullen van nederland? of van vs?

hier heb je effe Video er van waarom dat we dit willen in de starndard klasse.

Deel dit topic

Reacties

international-633
Weer zon goed topic, trekkertje van 140 pk anar de 800-1000 pk hahaha. en de onderdelen daarvoor op internet willen kopen...

ohja, ze geloven toch hopelijk niet bij de organisatie van de tt dat die trekkers terecht in de standaard klasse zitten?
lindehydrocart30
Eeh, 1000pk? 😛
wiltie63
800 tot 1000 pk? succes 😛
maartendankers
Voor de ongelovigen. de concurrentie:
Valtra-Fordpower
Let op: Deze beste kerel komt uit Danmark, en daar zijn hele andere regels bij TT. Diesel in Fendt weet donders goed waar hij over praat denk ik zomaar.

Hij vraagt ook alleen of iemand adresjes weet voor onderdelen. Mensen die het niet weten hoeven dan ook niet te reageren. 😉
johndeere6230
Ik zelf vind dit heel erg zonde van z'n dikke trekker die waarschijnlijk nog prima meegaat om te bouwen
S Schenning
@johndeere6230

Waar maak jij je nu druk om? Kijk maar eens naar de trekker van vestervang pullingteam, vindt je dat zonde, ding heeft er nog nooit zo mooi voor gestaan..
ford9700
Hoi voor een turbo kom je uit bij aart waterweg die man weet alles van een turbo zeg wat je van plan bent motorinhoud aantal cc s aan diesel wat je in wilt spuiten en hij zegt welke turbo er het beste bij past zal wel een holset voor je pomp heb ik ervaring met 2 mensen martin van echtelt zit in houten de man rijd zelf ook trekkertrek met de silver bullet daar kan je je pomp laten tunen grotere plunjers snelle regelatur en dergelijke is niet zo duur doet zn werk goed en je heb dikkenberg kost wat duurder maar dan word je pomp gelijk goed nagekeken en gedaan en getuned hoe jij het hebben wil. maar jij red het niet met alleen turbo en grotere pomp hoor zoals jij het nu zegt kom je nog niet hogeer als 300n 400 pk je zal je motorblok moet veranderen andere verstuiver s 7 of 8 gaats dikkere verstuiver leidingen ringen in je kop anders licht je koppaking er gelijk uit zwaardere koppeling noem maar op als jij hem op 1000 pk wil krijgen zal je er tog wel een 10000 in moeten steken hoor ik ben namelijk ook aardig aan het sleutele geweest afgelopen tijd aan mijn ford die is nu 500 600 pk ik ga volgend jaar agrisport rijden is hier een klasse speciaal voor opgevoerde landbouw trekkers maar succes ermee
Diesel-in-Fendt


kijk als je interresse heb voor zow iets moet je binnen par jaar de trekkers hebben om andes zijn ze verkocht naar polen of verder weg er staat moment maar par in denemarken te kop. en springt de motor kapot kop je zow weer een bij de sloop of je zet een ande motor er op, hier in de buurt zijn er 5 john deere boven de 800 pk en 6 Forden boven de 800 en eentje boven de 1000.

verder als julie par sites hebben kan me Vriend en ik zamen op kijken. zow we van winter misschien in mekaar kan bakken. voor de volgende trekkertrek seison.
Diesel-in-Fendt
Kijk hier ook maar effe naar.
Fast Eddy
Dat zijn geen prutsers daar in Danmark.
riverside
@diesel-in-fendt PBtje
jd4020slepper
Een johndeere 4240 heeft standaard geen turbo dus heeft een hogere compessie verhouding dan een turbo motor een als je er dikke pomp en turbo opzet moet de compressie verhouding wel wat omlaag anders gaat het niet lang goed , stalen kopringgen is ook zeer verstandig
tractorliefhebber
@jd4020slepper Gezien de pk's die hij opgeeft zou het wel eens een 4240S kunnen zijn. die gebruiken ze in Denemarken veel meer. Ik weet dit niet zeker natuurlijk. In het andere geval heb jij zeker gelijk.
jd4020slepper
Kijk voor allerlij johndeere onderdelen eens op ho-soppe.com/ als hij het niet heeft kan ie er wel aankomen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
14