Kubota B7001 - Kubota B7001 - Handleiding

Hoi

Ik heb net een B7001 gekocht en was op zoek naar de gebruikers handleiding en het werkplaatshandboek of alle nuttige papieren om alles in orde te kunnen zetten.

Wie info heeft laat me gerust weten, heb zin om hem helemaal terug in orde te zetten.
Of nuttige websites

Alvast bedank

Deel dit topic

Bert V

Reacties

roscho
Google is your friend, hij staat gewoon op internet: gebruikershandleiding.com/Kubota-B7100/…
roscho
En als je er de belachelijke prijs van €60,50 voor over hebt, kun je hier een Nederlandstalige handleiding bestellen: yenibiz.nl/handleiding-kubota-in-het-nl.html/
Let op, bestellen is bijna bestelen!
Yanmarthomas
@roscho heb dat ooit besteld voor mijn tu 1500. Kreeg hem gewoon in het Japans. Tuig
roscho
@Yanmarthomas Wist Google Translation daar geen raad mee? Als het gescand is als plaatjes, lukt het niet, maar als woorden te selecteren zijn, moet het lukken.
Yanmarthomas
@roscho geen idee. Heb het bedrijf gecontacteerd maar kreeg geen antwoord. Boekje in de prullenbak geflikkerd en alles zelf maar uitgezocht.
roscho
@Yanmarthomas Als je ooit met een trekker hebt gewerkt, is het niet zo moeilijk. Als je wat logisch nadenkt, kom je er wel uit.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!