Illustratie van:

Zetor 6911/6945 - Nieuwe remcilinder plaatsen en remleidingen ontluchten ?

Hoi , ik ga linker remcilinder van mijn zetor 6911 vervangen ,omdat de rem niet goed meer werkt
en er lekt veel remolie uit. Zijn er punten waar ik moet op letten , bij het vervangen. En hoe moet ik de leidingen ontluchten. Er staat links en rechts van de bestuurder zetel een klein boutje boven de assen , zouden dat de ontluchting boutjes kunnen zijn. Gr .

Deel dit topic

Reacties

demuywo
En, is het gelukt? Ik moet mijn handrem eens nakijken, werkt niet echt naar behoren, dus ben wel benieuwd naar wat info/foto's 😉
z6911
@demuywo De remcilinder is vervangen en ontlucht, maar is langer dan de rechterrem. Moet nog eens ontluchten en afstellen ,zodat de twee remmen op het zelfde moment pakken.
demuywo
Mag ik misschien eens vragen hoe je ontlucht? Boutje opendraaien (darmpje erover) en iemand die de remmen intrapt tot er alleen olie uitkomt? En dan boutje weer aandraaien liefst...? En dan andere kant?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6911/6945 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0