Illustratie van:

Iseki tx1500 - Waterpomp vervangen maar loopt nog altijd warm en controle lampje brand heeft iemand hier ervaring mee?

Wat kan ik hier aan doen ?

Deel dit topic

Reacties

Inter644fan
Koppakking lek?
frammi
Thermostaat gecontroleerd? Radiateur doorspoelen en kijken of deze niet verstopt is. Zo niet afpersen want dan is waarschijnlijk koppakking lek.
patrick-pierards
Zit geen thermostaat in en heb radiator gespoeld en alles goed zuiver gemaakt en de koppakking is volgens mij niet stuk want dan zit er normaal toch water bij de olie en daar merk ik niks van
Yanmarthomas
@patrick-pierards De enige manier om te checken of je koppakking lek is. Is je koelsysteem afpersen. Heb zelf de koppakking van mijn tu 1500 lek gehad en toen zat er druk op het koelsysteem.
frammi
Heb al koppakkingen lek gehad waarbij geen olie in water en geen water bij olie zat, maar waar klein beetje koelwater naar cylinder in lekte en mee "verbrande".
Yanmarthomas
@frammi bij mijn iseki was het dat er bruine smurrie in de radiateur zat en dat bleken uitlaatgassen te zijn. En daardoor kwam er ook druk op m’n koelsysteem
duitshuisje
Is het zeker dat ie echt te heet is of kan het ook zijn dat de temp. voeler te snel aanslaat en dus je lampje gaat branden?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki tx1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0