Mc-Cormick D 320 - Krukas van Mc-Cormick D-320 vast.

Deze trekker heeft ong 3 jaar buiten gestaan, ik heb hem uiteindelijk grekregen omdat de eigenaar van het land waar de trekker op stond op ging ruimen. De krukas zit zo vast als een huis, geprobeerd met een sleutel te draaien maar de moer van de krukaspullie kwam los. Enige ideeën? Alvast bedankt.
Sander V

Reacties

Yanmarthomas
Grote kans dat er water in de uitlaat gelopen is en dat er water op een van de zuigers gekomen is en dat hij is gaan vast roesten in de cilinder. Je kunt proberen de verstuivers er uit te halen en dan rond te draaien. Als dat niet lukt kun je nog proberen om kruipolie op de zuigers te spuiten als dat niks doet ben ik bang dat je de hele motor uit elkaar moet halen om alles los te krijgen.
Sander V
@Yanmarthomas Ik zal wat proberen. Erg bedankt!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!