Verschil tussen welger AP’s

Hallo, ik pers momenteel met een welger AP50 pers kleine baaltjes, wij hebben al zeer veel vervangen van deze machine en toch blijft er elk jaar iets bij komen wat stuk gaat, dit mede door het slechte onderhoud en buiten staan van de vorige eigenaar. Nu had ik een AP45 te koop zien staan maar wat is nu het verschil tussen een 45 en een 50 buiten dat de 45 een ketting op de aandrijving heeft en geen riem.. is hier documentatie over? Want evenals het verschil tussen een AP 50 en AP 51 zie ik ook niet, die type’s lijken veel op elkaar.

Deel dit topic

Reacties

mike_v
Kan je niet meteen een antwoord geven, maar denk dat je de vorige eigenaar niet te boos mag aankijken 😁 . Die dingen zijn niet meer zo jong, logisch dat er wel wat vaker iets stuk gaat 😉 .
basia
Zelf heb ik een Welger 51 ; deze heeft een extra invoer vork aangedreven met ketting vanaf de eerste invoervork .
Hoe het bij de 50 is weet ik niet ; maar die heeft dus maar 1 invoervork ( die bij het pperskanaal dus ) ( Zie maar het filmpje van mijn pers op google : Leendert HEA .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0