Illustratie van:

John Deere 3030 - Extra hydrauliek ventielen maken

Ik heb onlangs een John Deere 3030 gekocht. Er zitten nu 2 hydrauliek aansluitingen op en 1 drukloos retour. Voor onze verstekmaaier heb ik 2 extra ventielen nodig. Hoe kan ik die 2 extra ventielen er op monteren inclusief bediening en wat zou dat ongeveer kosten?

Deel dit topic

Reacties

johndeere 2650
westfalia.eu/nl/shops/…

kun je op de trekker maken of op je verstekmaaier.dan kun je gewoon op de bestaande aansluiting monteren en op de retour.
mdoornekamp
@johndeere 2650 heeft dit blok wel een gesloten midden stand? Anders krijg je wel problemen
johndeere 2650
@mdoornekamp als je hem op je ventiel aansluit maakt het toch niet zo heel veel uit? en je kunt er pluggen voor kopen
mdoornekamp
@johndeere 2650 mag niet constant rond pompen. Dan raakt je hele systeem van slag
johndeere 2650
@mdoornekamp maar neem aan als je hem op je ventiel zet dat niks uit maakt.als je hem continu op de pers zet is het natuurlijk anders. met die verstek maaier zal maar een paar keer gebruikt worden neem ik aan
Kees2030
Ik heb op mijn 2030 een elektrisch 6/2 ventiel gezet. De handel van de extra functie heb ik vervangen door een pook met een drukschakelaar boven op. Als je de knop niet indrukt heb je functie 1, druk je de knop in dan schakelt het 6/2 ventiel in waardoor ik functie twee heb.
Je kunt ze niet tegelijk gebruiken, maar dat doe ik toch nooit. Gebruik het veel met de hefmast i.c.m. een hydraulische topstang.
Of je haalt van een sloper een origineel hydrauliekventiel welke je erop zet. Deze blokken kan je stapelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!