Ford 4610 - Vermogen lampjes dashboard ford 4610

Ik zou nieuwe lampjes willen steken in het dashboard want enkele zijn zwart. Weet iemand welk vermogen deze lampjes moeten hebben? Voor verlichting toerenteller en controle lampje olie/lucht zal wel niet zo nauw steken zolang het niet te warm wordt en de boel begint te smelten maar het lampje dat de veldspoel van de alternator moet bekrachtigen is wel belangrijker lijkt me. Ik kan het niet meer aflezen van de lampjes die er nu in zitten. Ik heb lampjes gevonden van 5W maar op internet zie ik dat deze ook bestaan in 2W en 3W.

Deel dit topic

Raf76

Reacties

Als (oud) Ford magazijnmedewerker weet ik dat 3W voor dashboardverlichting is. 5 W is voor stads/kentekenverlichting personenwagens en Transit,s.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!