Illustratie van:

International 633 - Goedemorgen.ik heb een 633 gekocht die we vnmdg op gaan halen.allen hij heeft lang stil gestaan met een bodempje diesel in de tank

Ontluchten

Deel dit topic

Reacties

Matthijs inter
Willen nieuwe filters en diesel in doen,moeten we dan nog onluchten en zo ja,waar?
Jasper1953
Volgens mij is onluchten niet nodig, wel doormiddel van het kraantje wat onder de diesel tank zit de oude diesel(met water) er uit halen.
+1
Corne S
Bij nieuwe filters is ontluchten wel nodig. Makkelijkste is om de oude filters er af te schroeven en een emmer er onder te zetten en inderdaad ook het water onderaan de tank af te tappen (zit bij de meeste inters een leiding op zij met een dop).

Nieuwe filters erop (rubberen afdichtringen wat vet maken met motorolie). Slang loshalen op pomp en wachten tot hier diesel uit komt.

Daarna weer aansluiten. Pomp (als die niet leeg geweest is) hoeft niet ontlucht te worden.

Succes!
Matthijs inter
@Corne S bedankt voor de tips👍
+1
1046
Wat ook scheelt is de filters vol te doen met diesel.dan is ook eerder de lucht er uit
twand2505
@1046 hier ben ik nooit geen Fan van, ookal doe je het netjes via de buitenring. Het beste is gewoon leeg opschroeven vaseline aan de afdichting en via de ontluchtingsboutjes onluchten.
1046
@twand2505 je hoeft et nie te doen .tis maar een tip. Scheelt met doorstarten dat ie er eerder door heen is
+2
ambu954
Als je de tank toch leeg maakt even goed uitspoelen met wat benzine denk ik (trekker wat scheef zetten /opkrikken naar het aftap punt )
Wybren de vries
Volgens mij hoef je hem niet te ontluchten maar ontlucht de 633 zichzelf wel
+2
yoohan
@Wybren de vries
3 maanden na het ophalen, zal hij toch wel ontlucht zijn 😁

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0