International 624 - Hoe is de originele bevestiging van de sleephaak

Hallo,
Ik had graag eens geweten hoe de sleephaak origineel bevestigd zit aan de trekker zodat deze niet op en neer/heen en weer kan bewegen.
Ik heb nu gewoon 2cbouten naast de sleephaak graaid zidat deze niet weg enweer kan maar deze kan nu nog wel op en neer, en dit stoort wel omdat ik nu een bol gemonteerd heb zitten voor een autotrailer te trekken
Ik hoor het graag
foto is hoe ik het nu heb gedaan
Mvg jelle

Deel dit topic

vanheule

Reacties

vanheule
Zo is het nu

(klik om te vergroten)

Zo is het nu
bartjuh
@vanheule stukkie hout ertussen meppen...
+1
de Leeuw IH
@vanheule
Zit normaal een strip met twee pinnen overheen die je aan de onderkant borgt met splitpennen
WO 562 Driver
Als je er langere bouten in zet en daar weer een plaatje over van de ene bout naar de andere kan hij ook niet meer omhoog
Corne S
Ik heb 2 afgebroken kuilsnijdertanden als bout. Deze zijn na de draad dikker, waardoor je ze naar elkaar toe gaan als de moer vastdraait. Ook is mijn ondertrekhaak ingekort, omdat deze te lang was.
Ron-624
Zo zit de orginele bevestiging

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

1046
@Ron-624 is dat origineel????
+1
Corne S
@1046
Kan me herinneren dat zoiets wel in het boek stond. Hij moet tenslotte wel kunnen zwaaien. Het is niet voor niets een zwaaihaak 😉.
1046
@Corne S bij mij zit et anders . Tis wel 654 . Maar moet volgens mij nie uitmaken
Ron-624
@1046Er zullen misschien verschillende uitvoeringen zijn, maar deze staat in ieder geval in t boek

(klik om te vergroten)

1046
@Ron-624 ok . Dan zal dat wel. Bij mijn 654 is de balk recht ipv dat ie rond loopt. En zit er een plaatje met 2 pennen die je borgt met splitpennen
Corne S
@1046

Bij mij loopt het ook recht.

Dit systeem heeft mij overigens wel eens zowat een paar hydrauliekventielen gekost. Deze ondertrekhaak kan niet zo goed tegen opwaartse kracht (systeem onder zn buik is niet zo geweldig). Bij de 44-serie hebben ze dit beter bedacht.
kramer
Zou het dit kunnen zijn?

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!