Gezocht: Nieuwe onderdelen alle merken aangeboden

Ik ben zelf een hobby-mechanicien van (oldtimer) tractoren en voor onderdelen van deze tractoren heb ik toegang tot enkele bekende groothandels in binnen- en buitenland die niet rechtstreeks toegankelijk zijn voor particulieren.

Zoekt u een onderdeel: stuur mij een bericht met een korte omschrijving van wat u juist zoekt en eventueel een foto ervan. Ik bezorg u prijs van dit onderdeel en levering is mogelijk in heel Benelux.

Als u het onderdeel zelf gevonden heeft mag u ook altijd het artikelnr. mee doorsturen.

Ik probeer u zo snel en goed mogelijke de juiste oplossing aan te bieden.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
@Hein10H zoekt..( zocht)

Ik zoek een rubberen balg voor om de stuurkolom! John Deere artikelnummer is: AL29894

Kun jij daar dan wel aan komen?
davy-polspoel
@Fendt926Driver ik zal deze namiddag eens zoeken. Dit is zeker geen gangbaar artikel maar doe mijn best!
Fendt926Driver
@davy-polspoel het blijkt nergens verkrijgbaar....
Maar misschien weet jij een plek
davy-polspoel
@Hein10H Dit onderdeel vindt ik spijtig genoeg ook niet terug bij geen enkele leverancier. Op de officiele onderdelenlijst van John Deere is het wel te vinden maar er staat om je lokale dealer te contacteren wat je waarschijnlijk al geprobeerd hebt anders hoor ik morgen eens bij paar dealer in mijn regio of er soms niemand meer iets heeft liggen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0