Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250 - Load sensing maakt ratelend geluid.

Load sensing werkt, alleen nu maakt het een ratelend geluid als een cilinder het einde bereikt of als ik de pickup omhoog doe. Ook op het einde van de stuur uitslag van de trekker hoor je het, weet iemand wat dat kan zijn? Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Klinkt naar mijn inzicht naar te weinig olie. En staat de stuurpomp niet los van de load sense hydroliek
@casejxu weet misschien wel wag
+1
casejxu
@Deutz 8006spezial durf ik niet te zeggen. Kan met dit merken dat ik er al een jaartje uit bent ondertussen
@casejxu dan houd het op, is met alles zo. Al doende leer men, en het niet meer doen is het verleren. Zelf heb ik dat met insemineren. Kon het goed en snel toen een poos niet gedaan en nu weer de draad oppakken. Valt me niet mee
+1
casejxu
@Deutz 8006spezial nou de technische kennis en kunde vergaat niet meer. Maar t zijn vooral de detailkennis die je niet meer hoef en dus vaak ga onthouden
fendt308-driver
Lucht in het systeem misschien?
Grazy
Kom er net achter dat de hydraulische aanhanger rem die er net op gebouwd is het geluid maakt, als ik de rem intrap maakt hij het geluid niet.
casejxu
@Grazy origineel ventiel opgebouwd?
+1
Grazy
@casejxu Ja, orgineel ventiel door Deutz dealer.
+1
casejxu
@Grazy oké dan word t lastig zo op afstand 😁
+1
wibe
@Grazy een wisselklepje dat gek doet?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0