Illustratie van:

Massey Ferguson 165 - Bouwjaar Massey Ferguson 240

Hallo,

Ik heb een Massey Ferguson staan waar onduidelijk van is wat het bouwjaar is. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Op het plaatje ( rechts van het stuur) staat de volgende info. MF240.
Massey Ferguson Great Britain. Serial no. 525772.
Vast super bedankt.
Edwin.

Deel dit topic

Reacties

MFPOWER06
Is het nou een mf 240 of 165
Masseyfan
Terechte vraag. Ik kreeg bij het invullen van 240 de opmerking “onbekend”. Dus om de vraag toch te kunnen stellen heb ik de 165 topic misbruikt. Sorry maar het lukte me niet anders
DANOONTJE POWERR
@Masseyfan
Dan moet je niet het hele getal intypen maar alleen de 2 en de 4, daarna kun je 240 selecteren.
+1
Masseyfan
Oke, weet ik dat voor de volgende vraag. Dank. Moet ik ‘m nu opnieuw gaan opstellen? Of vergeven jullie mij dit en is er iemand die me kan helpen met de vraag?
+1
DANOONTJE POWERR
@Masseyfan
Ik denk dat het wel goed gaat komen.
Ikzelf echter weet het antwoord niet.
+2
hooidonk
Ik denk dat hij van begin 1983 is: annatefka.com/mf_historie/doc_onder63.htm/
+1
Masseyfan
Hooidonk.... je bent mijn held van de dag. Bedankt!
+2
hooidonk
@Masseyfan
Haha, toch nog iemand blij gemaakt vandaag 😊

Die site is sowieso een aanrader voor iemand met een MF, staat heel veel informatie op en ook een forum met veel kennis.

Wat zijn je plannen met de 240? Moet er wat aan gebeuren of gewoon lekker mee aan het werk?
Masseyfan
Zeker blij gemaakt. Ik wil er eerst alles van weten en afmaken. Nou ja, dat klinkt stoerder dan het is. Verlichting werkt niet en de stoelhoes is gescheurd. Verder werkt alles. Ben er blij mee want hij heeft net 3000 gedraaid en dat klopt want ik de vorige eigenaar was mijn zwager. Uiteindelijk gaat hij wel weer weg voor iets anders. Lekker bezig blijven. Bedankt voor je tips!
DANOONTJE POWERR
@Masseyfan
Was die origineel al in die kleur?
Masseyfan
Nee, maar zo is het wel een “headturner”. Hier in de buurt denken ze eerst Fendt....maar dan! Oh nee Massey Ferguson. Leuk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0