Illustratie van:

Ford 5095 - Stuurinrichting

Beste tf-ers

Ik ben op zoek naar een complete stuurbekrachtigings set van een ford 5000. Ik heb al een paar ford slopers gesproken en die hadden ook niks liggen, alleen spoorstangen. Ik moet namelijk geen opbouw setje hebben maar een compleet stuurhuis met stuurbekrachting en oliepomp e.d. dit moet omdat ik anders met mij spoorstangen niet uit kom want een mechanisch stuurhuis stuurt precies andersom als een hydrolisch. En ik wil mijn spoorstang weer netjes door de kom van mijn ford 5095 hebben en als ik dat mechanisch zou doen zou hij precies verkeert om sturen! En anders moet ik onder mijn stuur een tandwielkastje zetten dan stuurt hij ook goed maar deze zijn ook ongeveer niet te vinden want deze hebben alleen op een ford 7000 4wd gezeten! tractorfan.nl/picture/389618/ zie foto, dus mijn vraag, weet iemand zo een stuurset te liggen of eventueel zo een omkeeer kastje? mvg deutz-5006

Deel dit topic

Reacties

bert8210
Die tandwielkastjes heb ik ook wel op een 6600 4WD gezien hoor
misshien costermans belgie of patoux in frankrijk
patoux.fr/
postbode
Ga even naar een new holland dealer toe. Niet moeilijk doen en meteen in 1 keer goed doen
Deutz-5006
Nh dealer ben ik al geweest en die hadden nix, @ bert8210 bedankt ik zal eens kijke. heeft er nog iemand fordslopers die ik kan bellen/mailen?? R. pit had niks!
nh mecanieker
@ bert 8210
lang geleedn dak je nog gezien eb
keb nog bi pype gewerkt
en nog die bandn ip je tm gestookn
bert8210
@nh mecanieker

k weet al wie daj bent, oe is da nog? tm is hier nie meer, was veel problemen mee. waar werk jij nu?
Valtra-Fordpower
Beukeveld Exports, Wieringenwerf.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5095 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0