Drie zwaargewonden door omgevallen tractor op boerderij in Gelderland

Bij een zwaar ongeval bij een boerderij aan de Hummeloseweg in het Gelderse Zelhem zijn gisteravond drie zwaargewonden gevallen. Een van de slachtoffers is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit topic

Reacties

a3vandiejen
Verschrikkelijk, hoop dat het goedkomt voor iedereen.
Vlak bij jou Henk... @radium45
+1
radium45
@a3vandiejen Ja niet zo veraf, ik ken de locatie, wel in ons werkgebied in ieder geval. Denk dat @joozt deze mensen persoonlijk kent.
+1
joozt
@radium45 ja 2 ervan wel maar niet heel goed. Dacht dat de chauffeur ook een van de slachtoffers was en die ken ik wel goed maar die blijkt er zonder verwondingen vanaf gekomen te zijn. Verder is het allemaal nog wel een beetje onduidelijk.
+1
930triplemaaier
Sterkte aan alle betrokkenen
+2
guus hiddink
Ja triest 1.slachtoffer ken ik ,hopelijk komt het goed!
+1
geweldenaar
Met een uitgeschoven hefmast achter een trekkertje rond gaan rijden, en dan ook nog met personen bovenin...
+10
Fred4130
@geweldenaar we doen allemaal wel eens iets waarvan je later denkt dat we dat beter niet hadden kunnen doen. Zolang er niks gebeurt gaat het mooi, 99 van de 100x gaat het goed tot die ene keer dat het mis gaat. Commentaar geven is makkelijk, maar dit is in en in triest voor de slachtoffers.
@topic: sterkte voor de slachtoffers.
+1
Bert353
@Fred4130 ja, maar ik geloof niet dat als ze weer opgeknapt zijn ze dat zo weer doen.
alleen jammer dat het zo'n dure les heeft moeten zijn.
(tenslotte is alles wat we met onze gezondheid/leven moeten betalen -TE- duur)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , boerderij , ongeval , vastgereden en gelderland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0