Illustratie van:

Fiat 415 - Ik zoek: grille, en soort van kennisgroep geinteresseerd in deze oudere oranje series.

Hallo, Ik ben op zoek naar een grilletje van de 415 "Diamant" serie.
en ik ben benieuwd of er ergens een groep bestaat van mensen die hun kennis en ervaring met deze oudere (15 en 50, of "diamant" of "nostro oro") oranje trekkers willen delen?

Deel dit topic

Reacties

kramer
Er zijn zo ver ik weet 2 Fiat clubs.
fiattractorclub.nl/
fiatcnhtractorclub.nl/
Rikkie57j
Hallo Bert353, heb zelf ook geen onderdelen van de Fiat415 liggen. Indien ik stukken of motoronderdelen nodig heb kijk ik op de site van laboutiquedutracteur.com/ of zij geen stukken hebben. Anders wordt het een zoektocht!!!
Bert353
@Rikkie57j Ha, Mooi, die kende ik nog niet.
maar als ik zo op hun site kijk hebben ze niet veel speciaals voor de 415, en op het gebied van carrosserie (grille) al helemaal niets!

hebben hun ook tweedehands/sloop delen?

Ik weet dat van het model dat hierop volgde, o.a. de 450 daar kun je alles nog nieuw van krijgen, complete plaatwerk, grille,spatborden uitlaatspruitstukken,uitlaat bochtjes en zo.
maar waarom niet van de serie diamant?????
Rikkie57j
Hey Bert353, of zij tweedehands of sloop liggen hebben weet ik niet. Weet wel dat er niet zoveel meer van te vinden is, en dat het een hele zoektocht zal zijn. Maar vraag het hen gewoon... wie weet kunnen zij u wel helpen???

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0