Kan ik koudstart altijd open zetten bij een automatische koudstart bosch pomp

Kan ik bij een bosch lijnpomp met automatische koudstart de koudstart altijd open zetten

Deel dit topic

Reacties

basia
Nee
Klein Rot
@Jancase1455

Denk het niet als je koudstart actief maakt wordt de regelstang op maximaal gezet. Als de motor loopt neemt de regulateur de regelstang weer over. Bij de volgende start moet je hem weer actief maken.
+1
redeagle14
@Jancase1455 bij de meeste lijnpompen heeft de koudstart opbrengst ook een inspuitverlating van 2 tot 12 graden. Afhankelijk van pomp en motor.
+1
radium45
@redeagle14 Jij kijkt vast ook wel eens op youtube naar die koude start filmpjes onder andere van die Amerikaanse diesel locs... Heerlijk, je zou bijna van wintersport gaan houden.
Sojaboontje
Bij de 1 en 2 cilinders van Eicher (Boschpomp) kan het wel dmv een veertje. Ik weet dat mijn vader dat vroeger wel eens deed bij een leopard, dan ging hij van 15 naar 18pk.

Maar dat was geen automatische natuurlijk. Je kunt toch gewoon je pomp wat open draaien?
unipower
Als dit met een magneetspoel bediend word kun je hem maar een bepaalde tijd bestromen anders fikt je spoeltje door, een paar minuten kan prima

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0