Illustratie van:

Same Leone - Hoe oliedrukschakelaar aan sluiten?

Hoe maak ik een draad aan de oliedrukschakelaar? Ik heb even gekeken maar kan echt niet verzinnen hoe ik daar een draad op kan krijgen, iig zoals het hoort.

De controlelamp o i d . Waar is deze voor en hoe moet ik die aansluiten.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Waar is dit voor? Het hoort op het dashboard maar ik kan er niet achter komen waar er voor is en eventueel hoe aan te sluiten.

(klik om te vergroten)

Hoe maak ik hier een draad aan vast? Op de officiële manier natuurlijk 😉.

Reacties

+1
joop-same
Daar hoor een haarspelt veertje in te zitten en dan kun je met een blauw AMP stekkertje aan de
kabel er die indrukken.
joop-same
Gert, Waar zat dat ronde plugje/ wartel dan aangeschroefd ??
Gert v4
@joop-same die hoort denk ik op het dashboard. In zo'n wit lamphoudertje net als waar de controle lampjes ingeschroefd zitten. Misschien is het wel toeval dat het past en hoort het ergens anders, ik kan het iig niet thuisbrengen.
joop-same
Volgens mij is het geen origineel schroefje.
roscho
Volgens mij hoort hier een "mannelijk" stekkertje aan te zitten, waar je een "vrouwelijk" op kunt drukken. Omdat dat mannetje nogal uitsteekt, kan hij er gemakkelijk afbreken. Wat ze hier nou aan hebben gebreid, is mij niet helemaal duidelijk.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Leone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0