Illustratie van:

Fiat 72-94 - Fiat 72-94 start niet.

Na de pauze wilde mijn Fiat niet meer starten. Controlelampjes die mat het aanzetten van het contact gaan branden doven als ik de koppeling intrappen en het contact verder draai. Normaal gesproken is het dan dat er ergens niet goed massa gemaakt wordt. Wat heb ik tot heden gedaan. De accu gecontroleerd met multimeter, en geeft aan dat hij vol is 12,5 V. Beide accupolen en klemmen blinkend schoon gemaakt. Aardklem op de tractor eveneens, aansluiting pluspool op startmotor Ook schoongemaakt en vast gezet. Resultaat is nog steeds doven van de controlelampjes en niet starten. Er zit ook nog een startonderbreker op welke na intrappen van de koppeling starten pas toestaat. Zou hier het probleem in kunnen zitten?? Doorverbinden ?? Wie kan mij metertarief adviseren, bij voorbaat dank.
Stan.

Deel dit topic

Reacties

MFPOWER06
Even met start kabel op de start motor proberen ?
Klein Rot
@StanS
12,5 volt op de accupolen wil niet zeggen dat de accu goed is, hoe was het starten de laatste tijd?
Ging de motor vlot rond of werd het geleidelijk aan minder.
twand2505
Denk dat het toch de accu is, even multimeter op plus en min en dan kijken hoever de spanning inzakt tijdens het omdraaien van het contactslot. ook even meten of je wel spanning krijgt op punt 30 van je startmotor

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 72-94 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
217
TREFWOORDEN