Fendt 2s naamplaatje verschil

Hallo ik heb een Fendt 2s op het oog. Nou zie ik dat sommigen een vaste stalen gril hebben en anderen een plastic versie, ook het naam plaatje sommigen los geschreven farmer 2s en anderen een zwart plaatje met daar het geschrift op. Is dit verandert op een bepaald jaar? Bedankt Tony
Tonman

Reacties

fendt farmer309c
De stalen gril kan ik nie plaatsen een farmer 2s heeft normaal een kunststoffen zoals de 100serie.
Van het typeplaatje zijn normaal altijd zwart met daar de letters op maar dat zwart wil wel eens los komen of verduren daarom zie je er veel zonder.
+1
Tonman
@fendt farmer309c

(klik om te vergroten)

Ik heb deze motorkap
Tonman
@fendt farmer309c

(klik om te vergroten)

+1
appie1967
Bij de modern serie zoals fendt de eerste vierkante motorkappen noemt hoort in begin idd stalen gril en type plaatje is altijd losse letters met een los kunstof plaatje er achter de 100serie heeft als eerste aluminium bordjes
Tonman
Als iemand er nog een zwart plaatje met farmer 2s turbomatik heefd en of het Fendt bordje in de grill hoor ik het graag.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden Naamplaatje en gril geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!