Illustratie van:

Fiat 850 - fiat loopt op 3 cilinders

Mijn fiat loopt op 3 cilinders in plaats van vier waar kan dit aan liggen als ik de verstuiverleiding los draai om te testen of hij op alle 4 loopt hoorde ik geen verschil maar bij de rest wel ook kwam de diesel der met minder kracht uit gespuwd dan bij de rest ligt het aan de verstuiver? dat de cilinder niet mee doet en dat er minder kracht bij het uitspuwen komt omdat misschien de verstuiver zo versleten is dat het automatisch diesel doorlaat en daarom minder druk op de leiding komt? kortom ligt het aan de verstuiver.
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

fiatfan
Ik zou eerst de verstuivers laten testen. dat is relatief simpel en nog betaalbaar om ze te vervangen. anders kan het de brandstofpomp zijn en dan reken maar op 1000,- als je die weg moet brengen...
basia
Of even de verstuiver wisselen ; dan weet je of het aan de verstuiver of pomp ligt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0