Nog eens 29 bekeuringen voor Drentse boeren op tractoren

ASSEN (ANP) - Behalve 57 aanhoudingen van demonstrerende boeren heeft de Drentse politie woensdagmiddag nog eens 29 bestuurders van tractoren en andere voertuigen bekeurd. Zij kregen een boete van 390 euro wegens overtreding van het demonstratieverbod dat in de noordelijke provincies geldt, op basis van de Wet openbare manifestaties.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord


 Nog eens 29 bekeuringen voor Drentse boeren op tractoren (nieuws.nl)

ASSEN (ANP) - Behalve 57 aanhoudingen van demonstrerende boeren heeft de Drentse politie woensdagmiddag nog eens 29 bestuurders van tractoren en andere voertuigen bekeurd. Zij kregen een boete van 390 euro wegens overtreding van het demonstratieverbod dat in de noordelijke provincies geldt, op basis van de Wet openbare manifestaties. Het bericht Nog eens 29 bekeuringen voor Drentse boeren op tractoren verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

Reacties

Frederika
Nooit betalen
+1
aukevd
Op de ronsweg mag je met een trekker rijden. Politie kon niks zeggen over motief of doel van de boeren maar smeet ze wel een boete aan. Lijkt een beetje op machtsmisbruik
Jannus
@aukevd Willleam Schoonhoven is met een grote groep boeren onder begeleiding van politie op de snelweg gesignaleerd,dus trekkers zijn ook onder weg
+2
GerritZ
Volgens mij moeten ze wel een goede reden hebben om t demostratie verbod te rechtvaardigen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractoren , boete , boeren , politie , euro en assen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!