Kubota B1402 - M80B opgegeven IS DIT 80W90 12 LITER

Ik wil de achterbrug olie vervangen !
Opgegeven staat er M80B 12 LITER
Welke gebruik ik het beste en moet ik de hydroliek filter best mee vervangen ?

Deel dit topic

Gooly

Bijlages

(klik om te vergroten)

M80B welke olie neem ik best ?

Reacties

dennisbouter
shell.com/motorist/find-the-right-oil.html/…

Advies van shell voor een b7200

Spirax S6 TXME. Synthetic Technology, SAE 10W-30, Multi-functional Tractor Oil
Gooly
Dus SAE 10W30 EN niet de W80 is al wat ouder type vandaar ik wat bang heb van te agressieve olie die dichtingen aantast.
+1
dennisbouter
@Gooly ik heb zelf gister een 70w80 van lukoil gehaald en daar staat tussen haakjes 10w30 achter, zou sowieso het filter dan ook vervangen
Gooly
DEZE REAKTIE KREEG IK VAN KROONOIL Qua viscositeit (dikte) zijn een SAE 80W en een zogenoemde STOU (Super Tractor Oil Universal) motor/achterbrugolie vrijwel gelijk. Als ik het zo lees (ik zie geen specificaties) maar gezien deze trekker, lijkt het zeer aannemelijk dat u voor deze minitractor zowel als motorolie en ook op de achterbrug/hydraulisch systeem een zogenaamde STOU olie kunt gebruiken als Kroontrak Super 10W-30.
dennisbouter
@Gooly alleen als je via het systeem gaat zoeken adviseren ze vaak agrifluit.. Ofzo iets
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!