Illustratie van:

Fiat 500 DT - Materialen voor opknapbeurt

Ik heb een fiat 500 DT met voorlader en wil beginnen met een opknapbeurt. Nu zoek ik mensen die mij aan adressen kunnen helpen voor onderdelen.

Zaken als : stickers, fiat embleem op de gril, koplamp glazen, klepje voor afsluiten van de tankdop etc etc. De tractor verder rijdt als een zonnetje, dus motorisch hoeft er niet veel aan te gebeuren en is het met name cosmetisch (opnieuw in de lak en de kapotte onderdelen vervangen). Het zijn dus vooral de kleine materialen waar ik naar zoek.

Alvast bedankt voor jullie hulp,
Johannes

Deel dit topic

Reacties

Polderjong
Via de Fiat tractor club zijn er heel veel onderdelen te krijgen, zie de website fiattractorclub.nl/

Succes ermee
Wimsumar
Beste JohannesF.: Informeer hier:

koopvanderwalparts.com/fiat-sheetmetal.html/
fiatfan
Koop van der wal heeft hier niets voor. te bestellen bij plaatslijke dealers via tracpieces, of beter nog even naar harry bellen van witteveen uit wenum
a3vandiejen
Historische part service oudega , of Tijhuis trekkeronderdelen albergen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 500 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
51