Illustratie van:

Massey Ferguson 3070 - ab bak mf 3070

Schildpad of haasje wil niet branden als je wil schakelen naar links als je deze in haas/schildpad wil zetten.
verder is versnelling bak 100% van mijn mf 3070 datatronic

Deel dit topic

Reacties

johnd-ts
Ook niet als je compleet stilstaat?
Wimsumar
Beste Westerhaar: Even voor de goede duidelijkheid:
Branden alleen het contrôlelampje niet, of, schakelt de bak ook niet naar "schilpad of haasje"?
radium45
@Wimsumar

idd, wat is de vraag eigenlijk?
schaubagri
Zit onder je rechter deur een zwart plastic kasje die je ff los moet schroeven met daarin allerij stekkers daar wil wel eens een stekker van losgaan of vuiligheid der tussen
chiel-fendt 936
Wij hadden ook bij mf 5465. (foto) je moet hem in zijn vrij zetten en dan pas kan dat, bij ons was het sensortje kapot die dat meet.
fendtinterfan
@chiel-fendt 936 dat kan. overigens is de trekker die jij laat zien een stuk nieuwer. laat staan dat het een datatronic is.

@westerhaar bij mijn stageboer hebben ze een 3060 die exact hetzelfde probleem had met de AB versnellingsbak. na heel veel rotzooien met zekeringen hebben ze gevonden wat het was.

er zit een sensor duidelijk zichtbaar onder de versnellingsbak. die hebben ze vernieuwd (30 euro) en sindsdien (4 maanden geleden) hebben ze er geen problemen meer mee.
chiel-fendt 936
@fendtinterfan

ja dat dacht ik ook maar mischien hebben ze wel het zelfde dan kan ik het beter zegen
NH-Ford
In die 5465 kan ook gewoon een powershift bak in zitten waarbij je de groepen schakelt met de pook, op ongeveer zelfde wijze dan de 3000 serie.

als ik het nu goed begrijp, dan schakelt de bak wel tussen zijn veld/transport groep, maar de lampjes werken niet?
veel voorkomende mogelijkheid is dat de lampjes kapot zijn, stekkertje ervan los zit, dat de schakelaar kapot is of daarvan draad los. Schakelaar zit net voor de achteras, aan de zijkant van de achterbrug op he tzijdeksel net onder de schakelpook.
chiel-fendt 936
Bij onze heb je 4 versnellingen met per versnelling 2 traps powershift en hoog laag natuurlijk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5