Illustratie van:

Massey Ferguson 3070 - massey ferguson datatronic

Heb nu alle zekeringen vervangen en nu doet deze weer kan in haasje of schildpad krijgen.
ps zitten er nog meer ergen zekkering enz.
ps waar zit deze zwarte kasje recht onder bij de trekker.

Deel dit topic

Reacties

maikwolsink
Volgens mij moet je dan de pook een keertje naar links knallen vanuit de neutraal stand dan gaat i als het goed is in de hoge of lage gearing, of is dat bij deze serie niet zo bij dit type?
schaubagri
Kastje zin onder de cabine aan de recterkant gewoon kunstof ding die je los kan schroeven tenminste bij een 3080 ook met ab bak
westerhaar
Hoi kan weer schakelen zowel in schildpad als haasje,
nog een ander probleem als ik mijn mf 3070 datatronic een poosje aan het lopen kan ik eerst wel sturen en rijden en dan kan ik niet meer sturen zit genoeg olie op en er gaat een hydroliek olie lampje branden op dasbord deze zit naast lampje van handrem als je handrem aan trekt ps heb er een andere hydroliek olie filter aan gedaan wat kan het wezen mensen.
ramrod
Hoe lang is het filter? Is dat ongeveer 15 of is het 30 centimeter? De trekkers met kort filter hebben nog een tweede filter gemonteerd.

En verder; werkt de handrem nog wel goed, of is die stuk geweest?
regt
Dit is het lampje van het lagedruksysteem.
de stuurpomp in je versnellingsbak is versleten.
regt
Wat ook nog kan is dat de 17bar klep onder de motorkap vast is gaan zitten maar dan moet je eigenlijk meer problemen tegen komen.

stuurdruk kun je meten op het rechterzijdeksel onderaan en deze zou ergens tegen de 175 bar moeten zijn met stuur volledig tegen de aanslag aan gedraaid.
ramrod
@regt

Niet vergeten te vertellen dat je de stuurdruk meet op de plek van de drukzender, en niet op de gemonteerde testnippel, anders is het klokje direct naar de gallemiezen
regt
Ligt eraan welke drukmeter je gebruikt, die van 200 bar gaat niet stuk! 😄
ramrod
Tja, je kunt ook aan een slang voelen of er druk op zit.
Maar 17 bar meten met een klok met een bereik van 250 (200 bestaat niet) noem ik niet echt meten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
6