Illustratie van:

Landini Vision 95 - Linker voorwiel kering lekt olie. heeft iemand een tekening voor demontage

Goede dag , heb een landini vision 95 uit 2007 vierwiel
nadat de trekker op breed spoor is gezet heb ik een lekkage aan het linker voorwiel.
waarschijnlijk de kering lek. heeft iemand een tekening of tips hoe deze kan demonteren om er een nieuwe kering in te plaatsen.

bij voorbaat dank

verder heeft de tractor een 6500 uren gedraaid zonder grote problemen. alleen het dealer net werk is niet veel soeps meer`.

Deel dit topic

Reacties

florisrobben
Hallo Rialto

Het stelt nirt zoveel voor. Je haalt het wiel en het spatbord eraf. De stuurkogel los. De fusees zitten boven en onder onder een vierkante deksel met 4 m12 bouten. Deksel eraf en dan kan je de fusees er met een trekker uit trekken. Die kunnen wel vast zitten. Van te voren de ronde deksel van de naaf afhalen. Daarachter zit het zonnenwiel met een circlip op de steekas. Als je die los hebt en de fusees eruit dan pak je de asdomp er zo af
wilbertkw
Voor tekening en onderdeelnummers kijken op www.trattore.it daar staan alle tekeningen van landini en andere Italiaanse trekkers
rialto
Alvast dank, ga er van middag mee aan de slag

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Vision 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0