David Brown 990 - injector defect

Hallo, klopt het dat indien er een injector defect is dit een scherp tikkend geluid kan produceren?
Badankt voor alle relevante info!

Deel dit topic

DBRaymond

Reacties

tt7040
Ja dat kan. dan zou de verzuivernaald vast moeten gaan zitten en dattie dan slecht opengaat. maar dan zoudie ook slechter moeten gaan lopen en roken.
joost7820
Dat zou goed kunnen
Schluterfan
Het kan ook zijn dat de koperen dichting niet de beste meer is, of omdat de injector niet goed meer aansluit aan die dichting. Dat kan zijn doordat er bvb roet of vuil tussen zit. Heb ik ook gehad. Nieuwe dichting erin en de vlakken beetje opgekuist en probleem was opgelost.
DBRaymond
Welnu, inderdaad, het lijkt alsof hij minder trekt en iets meer rookt...

Maar hoe kan ik de injectors ‘eenvoudig’ testen? Ze zeggen starten en losdraaien en die spettert is slecht! Kan dit eventueel kloppen?
RubenSiebkes
Moter laten draaien.. en 1 voor 1 de verstuiver lijdinge los draaien .. als hij anders gaat lopen heb je een goede verstuiver te pakken.. maar als je een leiding los draaid en hij blijft het zelfde lopen heb je een verotte verstuiver te pakken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!