John Deere 1630 - Wat is een John deere 1630 tegenwoordig nog waard ?

Ik weet een mooie John deere 1630 staan en vroeg me wat deze nog waard is ? Tractor heeft 4 nieuwe banden. Nieuwe velgen . Nieuwe spatborden. En is volledig herspoten . Schakelt remt en rijdt perfect .

Wat denken jullie dat dit nog waard is ? Alvast bedankt .
Johndeereforlife

Reacties

johndeere 2650
Daar kun je een leuke 50 serie met zelfde geld kopen.het is vaak wat voor jezelf waard is
Johndeereforlife
@johndeere 2650 kheb al een mooie 3050 maar zoek nog iets zonder cabine . En aangezien hij volledig in orde staat leek me dit ook wel een leuk trekkertje . Wat zou jij voor een 1630 geven in deze staat ?
johndeere 2650
@Johndeereforlife dan is maar net wat hij voor jou waard is natuurlijk
Johndeereforlife
@johndeere 2650 wat zou jij hiervoor geven ? Het is omdat ik niet echt een idee heb wat veel en wat weinig is voor dit type
johndeere 2650
@Johndeereforlife ja dat is altijd moeilijk voor een ander😅 wat al zeg het is net wat de gene waard vindt. Een normale gaat rond de 3000-3500.maarja als er zoveel aan vernieuwd en compleet opnieuw in de lak zijn ook dingen waar je rekening mee moet houden.vaak ben je goedkoper uit zo compleet te kopen dan zelf te doen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!