John Deere 920 - Wat is het kleur nummer van de John deere 920?

Hoi! Wij willen graag onze John deere 920 uit 1971 opknappen en spuiten. Welke kleur nummers heb ik nodig voor het Groen en geel? Alvast bedankt voor de reacties groetjes!

Deel dit topic

Jacquelienst

Reacties

OhDeere
Goedendag, De John Deere kleurnummers zijn geen RAL nummers. Originele kleur is bij bijna alle mechanisatiebedrijven te bestellen. Op basis van jaartal ziet in het groen ook kleurverschil. Ik heb mijn tractor over gespoten met verf van Sparex, S82417 John Deere Groen tot 1982 en S82508 John Deere Geel. Deze verf is goed te verwerken. Groet Henri
Henk 1120
@Jacquelienst Gewoon de liter potten bij de dealer halen. Is goede en originele verf en niet duur. Heb m'n 1120 er 13 jaar geleden mee gespoten en ziet er nog steeds strak uit, op de gebruikers sporen na natuurlijk.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!