ral nummer voor deutz 6206!!

Hallo
Ik heb een deutz 6206 die ik graag wil gaan spuiten omdat de trekker erg dof is, ik wil hem in 2k lak spuiten maar ik zoek het ral nummer om de verf te laten mengen, kan iemand mij verder helpen? De ingormatie die ik nu heb is dat hel ral 74 is. Het gaat om een lichtgroene uitvoering met groen bruine buik
Gr patrick

Deel dit topic

Reacties

Niels_D
Hier staat een overzichtje: oldtimerplus.de/blog/…
+1
Deutz-oldie
Zoals in bovenstaande link te zien is dat geen RAL kleur, weet er iemand de dichtst bijzijnde RAL kleur? Wij hebben tot op heden altijd originele Deutz verf gebruikt, maar het kan interessant zijn om je vertrouwde merk verf te kunnen gebruiken.
+1
goeiedag eem
@Deutz-oldie ral 6018 voor de lichtgroene kleur na 74 gebruiken, die is nagenoeg hetzelfde
Hvdv1986
@goeiedag eem inderdaad ral 6018
Ga naar een autospuiter of lakhandelaar, zij kunnen je zo de goede kleur maken.
Zij hebben recepten voor de mengmachine, ook voor fleetowners, fabrikanten.
Patrickvdb
@Ford revisiemotor maar die moeten dan tog ook weten welke kleur het moet worden?
@Patrickvdb
Die lui hebben boeken met kleurstalen van bijvoorbeeld auto's, vrachtwagens.
In die boeken is een aparte rubriek voor kleuren uit andere sectoren, als je lak van een bijvoorbeeld Liebherr zoekt, kan die daar gevonden worden.

Wat is er mis om een lakhandelaar te bellen, en te vragen wat hij voor je kan doen?
goeiedag eem
@Patrickvdb kijk maar in de link die in de eerste reactie staat, en voor groen de ral 6018 weet je zeker dat je goed zit. Als je naar een auto stuiter gaat zou ik vragen om 2k industrie lak, die scheelt behoorlijk in prijs, (zei een auto spuiter waar ik wat heb laten spuiten) met auto lak, hebben wij ook op onze trekker en na 8 jaar even poetsen en glanst weer als nieuw

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN