John Deere 920 - nederlandse handleiding

Ik heb bij een John Deere dealer prijs gevraagd naar de technische en de gebruikershandleiding van de John Deere 920 tractor. Deze kosten 95 euro voor de technische en 15 euro voor de gebruikers manual (zonder btw). Nadeel is wel dat die maar in het Frans en het Engels te verkrijgen zijn.
Vandaar mijn vraag: weet iemand of die ooit in het Nederlands bestaan hebben of nog beter, wie kan mij hieraan helpen?
Alvast bedankt
Koen

Deel dit topic

Koenieboy

Reacties

Adri-JD850
Kijk op de site van John Deere en ga naar JD Parts daar even 920 intoetsen en je hebt een geheel overzicht hoe je tractor in elkaar zit, hoor graag je reactie hoe het gegaan is.
Koenieboy
Bedankt voor de respons. Die site had ik ook reeds gevonden maar ik zie daar enkel tekeningen van hoe alles in elkaar zit. Dat op zich is ook al heel interessant maar toch..., ik had graag nog de uitleg erbij gehad. Ik wil bvb weten hoeveel liter hydrauliekolie erin moet, hoe je bepaalde delen (de)monteert en dergelijke...
Groeten
koen
Boerenjongen16
Zijn ze er uberhaupt wel in het Nederlands?
Adri-JD850
Ja zeker weten,waar heel moeilijk aan te komen is zijn werkplaats handboeken hierin staan echt de belangrijke dingen bij een defect of storing.
Adri-JD850
De 20 en 30 serie zijn nagenoeg hetzelfde ook wat demontage en montage betreft dus je hoeft niet persé een boek te hebben van een 920, de hoeveelheden vloeistoffen kun wel aflezen aan je peilstok of kijkglas dit is maar eenmalig en als je het opschrijft weet je het weer voor de volgende keer.
TomH
We hebben hier alles in het Nederlands in de kast staan...
VIPietje
Koeniboy ik heb de originele van mijn vader nog,als het goed is heeft een vriend van mij het hele zaakje op cd staan ,zal het voor je navragen,anders zijn vragen altijd welkom en kunnen we elkaar misschien zo helpen.
Koenieboy
@ VIPietje: Mocht je het inderdaad op cd staan hebben zou dat fantastisch zijn. Alvast bedankt om hiervoor eens te kijken.
@TomH: bedankt voor de info maar Nederland is net iets te ver voor mij, ben van West-Vlaanderen uit Belgie.
Thx
koen
Koenieboy
Mijn eerste vraag is anders al de volgende: hoe controleer ik het oliepeil van de motor? Evident antwoord zou de peilstok zijn ware het niet dat die verdwenen is, er zit een bout in de plaats. Misschien kan iemand de lengte van de peilstok opmeten samen met de min/max afstanden?
Alvast bedankt,
Koen
pjfrijters
Mevr.van Schie Amsterdam
Heeft alle handleidingen van een je 920
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!