Illustratie van:

Claas Celtis - 446 rx Koopadvies waar op letten bekende problemen ?

Wij als hobby boer zijn op zoek naar een andere trekker nu kwamen we een 446 rx tegen is dit wat ?

Deel dit topic

Reacties

+1
sassinga
@Boer1987 Zijn super trekkers. Heb zelf ruim 9000 uren met een Celtis 436 met Claas voorlader gewerkt, weinig problemen. Paar keer stuurkogels vervangen door het vele voorlader werk.
+1
claaspowah
@Boer1987 ik weet zo snel geen pijn/aandachtspuntjes te noemen van deze trekkers
+1
claasfendt
Onze heeft nu ruim 8000 uur gelopen met weinig mankementen wel gaat bij de onze elke 2 tot 3000 uur de computerbox kapot verder een super trekkertje
+1
Derkmax
@claasfendt van de ehr, of iets anders ?
claasfendt
@Derkmax nee dat zit er niet op, van de motor
+1
walker1
In algemeen wel goede trekkers. Wel even goed bouwjaar checken, De Celtis is begonnen als Renault en na de overname door Claas zijn ze gewoon door gegaan met de Celtis. Technisch is er volgens mij destijds niet veel aan veranderd, wel de kleuren natuurlijk. Er zijn in de loop der jaren wel wat Renaults overgespoten in de Claas kleuren om ze zo een paar jaar nieuwer te laten lijken.
+1
Boer1987
Het is geen claas geworden maar een deutz agrotron 85
HolderB12
@Boer1987 ook mooi, foto?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Celtis ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0