Deutz D40 - Waarom moet ik de ontkoppelingspedaal extreem diep induwen alvorens ik kan schakelen ?

Ik heb interesse om een D40 aan te kopen. Starten lukt en motor draait stabiel. Om te schakelen moet ik echter de ontkoppelingspedaal extreem diep induwen alvorens ik kan schakelen. Betekent dit dat de ontkoppeling versleten is of kan deze bijgesteld worden ?
F1966

Reacties

faane
Die kan wel bij gesteld worden normaal, zet hem eens in zijn vierde grote versnelling en duw de beide achterremmen in en laat de ontkoppeling eens opkomen als die dan niet doorslipt is de ontkoppeling niet versleten.
goeiedag eem
En wat is ver intrappen? Moet je het onderste pedaaltje met de hak ook wegdrukken om dieper te kunnen ontkoppelen om te kunnen schakelen? Dat onderste stukje wat je verder kan is voor de aftakas om die te kunnen ontkoppelen
F1966
Ga dit weekend nogmaals kijken en wat beter opletten hoe diep ik juist moet duwen.
Trouwens, een vraagprijs van 2000 euro, is dit aanvaardbaar ? Carrosserie is werk aan, lichten en dergelijke aan vervanging toe en de remmen zijn versleten. Motor is vrij zuiver en lijkt niet te lekken.
Fendt926Driver
@F1966 zonder foto is het lastig prijs te noemen.
Als gezegd 2000 is de vraagprijs..
Misschien bij 1500 beginnen te bieden en voor 1750 kopen...
Wat je met praten kunt verdienen hoef je niet voor te werken....
F1966
@Fendt926Driver

(klik om te vergroten)

Deze zou het eventueel worden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!