International 422 HP balenpers

Hallo. Ik ben aan het kijken naar een international 422 HP balen pers voor de hobby heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand of dit goede persen zijn. Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Hkramer
Weinig ervaring met het persen, als je eraan moet sleutelen geen aanrader. Geen onderdelen, alles imperieel enz.
county854t
Hallo, je zou is kunnen kijken op dutchbalerparts.nl. Daar hebben ze toch nog wel de nodige onderdelen en kennis.
Ik zou daar is voor info vragen.
Succes
wotan2
Ik heb er ooit eentje gehad, zou moeten werken, maar nooit aan het persen gekregen. Naar later bleek had een knoper een breuk in het gietstuk en daar was wat van weg. Na wat onderdelen verkocht te hebben de rest bij het oud ijzer gedaan.
Het was de kleinste pers uit een serie van 3 bij international. Oftewel boeren pers met klein pakformaat, niet te hoge verwachtingen van hebben. Voor eigen hobby gebruik kan het, wil je veel gaan persen en ook voor anderen; zou ik naar een betere pers kijken.
De originele gebruikers handleiding (of een kopie ervan) van die pers moet ik nog wel ergens hebben liggen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN