Illustratie van:

Fiat 215 - Wat zijn de zwakke punten

Ik ga morgen voor dat fiatje kijken, maar wat zijn nou de zakke punten? ik heb gehoort dat het voorwiel er makkelijk afkan breken en dat het stuur slap is? zijn die motors goed en de achterbruggetjes??

mvg Jan

Deel dit topic

Reacties

Jahn
Fiat motor's zijn altijd goed!
Boereknul
Ja dat is het voornaamste, heeft 4000 uur dus valt mee, en de achterbruggen?
valmet6400power
@Boereknul
4000 uur is voor een trekker van zon leeftijd niet veel! is hij niet het klokje rond en 14000? anders zal er met 4000 uur niks met die achterbrug zijn, die zitten wel goed in elkaar
Boereknul
Jo prima ik ga morgen wel ff de vooras testen hor we gaan er namelijk een voorlader op lassen
valmet6400power
Op zon klein trekkertje?
Jahn
Dat gaat de vooras van zon klein trekkertje niet leuk vinden idd
Fast Eddy
Je zegt zelf in je verhaal dat het voorwiel makkelijk afbreekt en het stuur slap is. Als je het al over zulke problemen hebt. Waarom wil je er dan alsnog een voorlader opzetten??? Dan kan je beter naar een Fiat gaan kijken die die problemen niet heeft.
CDF
Zo'n trekker is niet geschikt voor voorladerwerk. Is erg klein en weegt ongeveer 900 kg en heeft 20 pk. Leuk om mee te schoffelen of een stukje te maaien. Verders niet geschikt voor zwaar werk.
Boereknul
We willen er pakken mee gaan lade. en grond kippertjes laaien en het leek ons een lekker compact trekkertje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 215 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
11