Even voorstellen: Kees superdexta

Hoi ik heb een super dexta, deze staat al even in de schuur om op te knappen ik wil er toch weer aan beginnen binnenkort, is toch leuk om er iets moois van te maken.
Kees superdexta

Reacties

Kees superdexta
Ik heb een paar grote achterbanden die wil ik op de ford dexta zetten heeft iemand daar ervaring mee de trekker gaat er iets mee voorover staan
Fendt926Driver
@Kees superdexta moet op zich wel kunnen.
maar denk ook aan je remmen die moeten ook een grotere rolweerstand stilzetten.
wat zat er op en wat komt er op??
Emmink
Weet niet wat voor regio je zit, maar in Balkbrug zit Kleis mechanisatie. Die jongen weet er alles van dus voor vragen/ tips / onderdelen is hij wel een goed adres
oldtimergek
Ze moeten wel onder de spatborden passen. Maar door blokken onder de spatborden te zetten kun je ze wel een stuk hoger krijgen. Dat is bij een super dexta niet zo'n grote ingreep.
+1
oldtimergek
@Kees superdexta kijk dat hebben ze bij deze ook gedaan. Spatborden verhogen, maar bij deze zit ook grotere maat voorbanden onder. Dan blijft ie mooi horizontaal.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!