Hulp bij aansluiting elektra deutz 4005

Goede dag. Is er miss iemand die mij foto's kan sturen hoe de kabels zitten aangesloten bij de dynamo en onder het dashboard. Ik kom niet uit de schema die in de instructie boekje staan maar door foto's kan k het wel aansluiten.

Alvast bedankt
nick-j

Reacties

Rick V
Wat voor dynamo heb je? wissel of gelijk stroom, bij 4006 staat een hand leiding met daar in een stroom kring schema, kun je denk ik zo over nemen
nick-j
Et is een wissel dynamo. Er is helaas zo veel gekloot aan deze deutz. Dat k er niet meer wijs uit word. Aangezien k niet zo elektrische geleerd ben. En ik vanuit foto's heel veel ophaal en leer. Heb k aan foto's meer dan zoon boekje.
goeiedag eem
@nick-j is het dan niet veel makkelijker om de hele kabelboom te vervangen, aan de hand van en schema
Rick V
@nick-j is het inmiddels al gelukt?
nick-j
@Rick V nee k ben helaas nog steeds aan et kloten.
nick-j
@Rick V Ik probeer nu de richting aanwijzers aan de gang te krijgen door middel van een komplete nieuwe kabel van de schakelaar naar de lampjes te leggen. Alleen ze doen nog steeds niet wat ik wil. K weet dat de units geaard zijn aan de chassis doormiddel van een bout. Maar nog zie k iets over het hoofd om ze aan de gang te krijgen.
Rick V
@nick-j er zit wel een knipper relais tussen?
nick-j
@Rick V jup nieuw gehaald
Ronijn
Waar kom je vandaan? Je mag bij mij wel komen kijken en foto's maken?
nick-j
@Ronijn heythuysen limburg.
Ronijn
@nick-j Dan is Zwolle iets uit de route 😃
Rick V
Ik heb het thuis al eerder gedaan alles aansluiten maar het is makkelijker om bij nul te beginnen, en dan alles nummeren en labelen of opschrijven wat wat is
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!